Home

Home

Kerstpakketwinkel.nl kerstshowroom 2023

Bezoek onze showroom boordevol meesterwerken
De standaard pakketten in deze brochure zijn samengesteld voor uw gemak. In onze showroom staan ruim 3.000 producten. Een bezoek aan onze showroom is beslist de moeite waard. Bijvoorbeeld om een persoonlijk accent aan een standaardpakket toe te voegen.

Stel zelf uw pakket samen
Wellicht wilt u uw eigen pakket samenstellen. U kent uw relaties en uw medewerkers. U wilt met het persoonlijk door u samengestelde pakket laten merken dat u belangstelling heeft voor de mensen om u heen. Of wilt u voor al uw relaties een eigen pakket? Ook dat kan. Wij maken graag tijd voor u vrij.

Kerst Voordeel
Wij bieden diverse, gratis, kortingsbonnen aan die aan uw pakket toegevoegd kunnen worden. Dit biedt extra mogelijkheden voor uw relaties en/of medewerkers.

Duurzaam en maatschappelijk betrokken
Onze inkopers kennen het belang van maatschappelijke betrokkenheid. In een groot aantal pakketten, maar ook in onze showroom, vindt u naast biologische en duurzame artikelen ook producten van diverse goede doelen zoals o.a. Stichting Tante Lenie, Akvo-projecten, Home Plan Foundation, Voedselbank, Jeugd Sport Fonds, Oranje Fonds en Make a Wish Nederland.

Klimaatneutraal
Binnen onze collectie verpakkingsdozen hebben wij ook klimaatneutrale verpakkingen.