Het samenstellen van Kerst- en Feestpakketten is onze specialiteit. Door onze deskundigheid willen wij je keuze zo eenvoudig mogelijk proberen te maken. Of je nu kiest voor een van de ruim 40 standaardpakketten of zelf je pakket samenstelt; er geldt bij ons geen minimale afname. Zelfs 1 pakket (zie algemene voorwaarden) is dus mogelijk.

Daarnaast bieden we extra diensten aan die het nog gemakkelijker maken. Bijvoorbeeld door de pakketten thuis bij de ontvanger te laten bezorgen. Wil je een gepersonaliseerde brief aan het pakket toevoegen? Geen probleem.

Maatschappelijke betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Biologische en duurzaam geproduceerde producten maken deel uit van onze pakketten net zoals artikelen van diverse goede doelen. Bij de keuze van de verpakking van het pakket behoort een klimaatneutrale kartonnen doos tot de mogelijkheden. Als we allemaal ons steentje bijdragen werken we op die manier aan een betere wereld voor iedereen. Jouw pakket is onze zorg. Vraag gerust naar de uitgebreide mogelijkheden.